Friday , March 29 2024

Ionuţ Popa: Nu mai vin la Poli Iaşi

Ionut Popa

Antrenorul Ionuţ Popa, care s-a ocupat în această vară de pregătirea echipei Poli Iaşi, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că nu va mai semna cu gruparea din dealul Copoului din cauza problemelor financiare.
“Eu am spus foarte clar când am acceptat să mă ocup de pregătirea echipei în această vară că vreau să se rezolve problemele financiare, să se asigure un buget pentru promovare şi să fie aduşi cinci-şase jucători de valoare. S-a rezolvat vreuna dintre aceste probleme? Nu! Atunci nu mai vin la Poli Iaşi! Pentru ce să vin, ca să am de unde să mă întorc acasă, la Arad? Nici vorbă. Timp
de o lună şi ceva nu s-a întâmplat nimic pozitiv la echipă şi timpul a trecut. Chiar nu cred că se mai poate face ceva acum”, a spus Ionuţ Popa.
Tehnicianul arădean a adăugat că nu vrea să mai fie întrebat de jucători de ce nu sunt bani: “De ce m-aş înhăma la o treabă care ştiu că nu poate fi rezolvată. Dacă problemele nu s-au rezolvat la Poli Iaşi, n-am cum să vin să le rezolv eu. Ce să le spun eu jucătorilor când mă vor întreba de contracte, de promovare şi toate celelalte aspecte discutate referitor la revenirea Iaşului pe prima scenă? Am mai trecut prin astfel de probleme la Iaşi, în trecut, şi chiar nu mai vreau”.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …