Thursday , March 28 2024

Ionut Negoita este noul actionar majoritar de la Dinamo

Negocierile dintre omul de afaceri Ionuţ Negoiţă şi acţionarii dinamovişti Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu s-au finalizat joi dimineaţă, în jurul orei 6.30.

Ionuţ Negoiţă este noul acţionar majoritar al FC Dinamo, la capătul unor negocieri-maraton, care au durat 17 ore, potrivit ziarului Ring, patronat de fraţii Negoiţă.

Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu au acceptat în cele din urmă să-i cedeze lui Negoiţă acţiunile pe care le deţineau la FC Dinamo.

Ionuţ Negoiţă încearcă de ceva vreme să preia pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo, club al cărui susţinător este şi pe care a încercat să-l sprijine financiar, văzând problemele cu care se confruntă. Primul pas pe care ar urma să-l facă Negoiţă ca acţionar majoritar al FC Dinamo este să plătească jucătorilor salariile restante pe ultimele patru luni.

Dragoş Săvulescu şi Nicolae Badea deţineau câte 30 la sută din acţiunile FC Dinamo, iar Ionuţ Negoiţă are acum 90 la suta din acţiuni. Restul de 10% aparţineau FC Dinamo 1948 SA, vechea societate pe care a funcţionat clubul.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …