Thursday , April 25 2024

Ion Tiriac, sfatuitor al Simonei Halep: I-a facut rost sportivei de mai multe contracte de sponsorizare

Simona Halep are parte de un nou aliat, sportiva aflata pe locul trei in ierarhia WTA fiind consiliata de Ion Tiriac, sustine Adevarul. Omul de afaceri ar fi ajutat-o pe sportiva din Constanta sa semneze ultimele contracte de sponsorizare.

In varsta de 23 de ani, Simona ar fi fost ajutata de omul de afaceri sa obtina ultimele doua contract de sponsorizare. Primul, cu Adidas, firma germana asigurandu-i echipamentul jucatoarei, iar al doilea cu Porsche – producatorul auto recompensand-o pe Halep cu o masina de ultima generatia dupa finala disputata la Turneul Campionilor.

Pe linie sportiva, Virginia Ruzici ramane sfatuitoarea jucatoarei, fosta castigatoare de la Roland Garros fiind in continuare managerul Simonei.

Simona Halep si Ion Tiriac au vizionat impreuna o partida de la Masters-ul de la Paris, acest lucru intarind ideea conform careia omul de afaceri s-ar afla acum in echipa finalistei de la Roland Garros.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. merita cu prisosinta sprijinul Domnului Ion Tiriac ,deoarece cu flerul si experienta pe care o are stie in ce sa investeasca .Si acum ca o aducere aminte mie pe cand se jucau finalele De VIS m a rugam sa fug cumva la bucuresti si sa ma primeasca sai dau pantofi cu crema .copil na .success ECHIPEI.