Tuesday , April 23 2024

Ion Lungu și-a reiterat sprijinul pentru Foresta

Edilul municipiului Suceava a avut, la începutul acestei săptămâni, o întrevedere cu președintele Andrei Ciutac și antrenorul Ivan Gvozdenovic, în care le-a garantat acestora că va râmâne alături de Foresta în tentativa echipei de a promova la finalul acestui sezon în Liga a II-a

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și-a reiterat sprijinul pentru echipa locală de fotbal Foresta, într-o întâlnire pe care a avut-o, la începutul acestei săptămâni, cu președintele Andrei Ciutac și antrenorul Ivan Gvozdenovic.

“Cu ocazia acestei întrevederi, domnul primar Ion Lungu ne-a garantat că va rămâne alături de clubul nostru și anul viitor. Pe această cale, dorim să-i mulțumim atât dumnealui, cât și Consiliului Local că ne sunt alături în aceste momente dificile. Îi asigurăm pe toți că vom face tot posibilul să promovăm în Liga a II-a la sfârșitul acestui sezon competițional”, a precizat Andrei Ciutac.
secretarasite
Oficialul grupării de pe Areni a primit totodată promisiuni că municipalitatea se va strădui să vireze în contul clubului o ultima tranșă de bani, cu ajutorul căruia componenții Forestei să ajungă cu salariile și primele la zi la final de an.

Cu doar 11 meciuri oficiale disputate în acest an, Foresta a primit până acum 60% din bugetul de 2,5 milioane de lei promis înaintea apariției pandemiei de coronavirus.
secretarasite
Foresta a încheiat anul pe locul 2 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, fiind egalată la puncte și depășită la golaveraj de {tiința Miroslava, care a urcat în fotoliul de lider, după ce s-a impus ieri, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 4-0, într-un meci restant din cadrul etapei a IX-a.

La finalul sezonului, primele două clasate se califica în semifinalele play-off-ului de promovare, în timp ce ultimele două vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVET)
secretarasite

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …