Thursday , April 18 2024

Ioan Niculae: Nu intentionez sa preiau Rapid

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu a intenţionat şi nici nu a discutat cu reprezentanţii clubului Rapid despre o posibilă preluare a pachetului majoritar de acţiuni deţinut de George Copos.

“Referitor la informaţiile vehiculate în ultimele zile în presa sportivă în legătură cu o aşa-zisă achiziţie a clubului Rapid, constatăm cu surprindere faptul că opinia publică este intoxicată frecvent cu informaţii false şi neverificate. Facem precizarea pe această cale că nu există nicio intenţie a domnului Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, de a achiziţiona clubul Rapid şi nici nu s-au purtat discuţii cu reprezentanţii clubului pe această temă”, se arată în comunicatul citat, semnat de Biroul de presă al Interagro SA, companie deţinută de Ioan Niculae.

De asemenea, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu a discutat cu finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi nici cu altcineva despre vânzarea clubului giuleştean.

El a catalogat drept “minciuni” informaţiile apărute în presa centrală, conform cărora a vândut pachetul majoritar de acţiuni, înaintea anunţării deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care l-a condamnat, luni, la cinci ani de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

“Nu ştiu de unde apar astfel de informaţii, dar sunt numai minciuni. Nu am vândut, astea sunt dezinformări care nu ştiu cui folosesc. Nu am discutat cu domnul Niculae despre vânzarea Rapidului şi nici cu altcineva”, a spus Copos.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …