Friday , April 26 2024

Înotătorii suceveni, multiplu medaliați la Campionatul Național

Performera delegației a fost Aissia Prisecariu (ACS “Nada Florilor” Fălticeni – foto), care a obținut șase titluri naționale la individual și alte două titluri în proba de ștafetă, stabilind totodată și un nou record național în proba de 50 de metri spate – categoria juniori

Înotătorii cluburilor ACS “Nada Florilor” Fălticeni și LPS Suceava au cucerit o sumedenie de medalii la Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori, competiție ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Bazinul Olimpic din Bacău.

Cea mai medaliată înotătoare din delegația fălticeneană a fost Aissia Prisecariu, care, la doar 14 ani, a obținut șase titluri naționale la individual și alte două titluri în proba de ștafetă, stabilind totodată și un nou record național în proba de 50 de metri spate – categoria juniori. La acestea se adaugă cinci medalii de argint în probele individuale și două medalii de bronz în probele de ștafetă.

ACS “Nada Florilor” Fălticeni a mai urcat pe podium prin Ioana Georgescu (o medalie de argint și patru de bronz), Rianna Amariei (o medalie de argint și una de bronz), Daria Alexa (o medalie de argint și una de bronz) și ștafetele de 4×100 mixt (o medalie de aur și una de bronz) și 4×100 liber (o medalie de aur și una de bronz).

Secția de înot a clubului “Nada Florilor” este coordonată de antrenorii Luis Lăcătuș, Andrei Pinticanu și Constantin Dănilă.

LPS Suceava a urcat pe podium prin Paula Boleacu (două medalii de argint și una de bronz), Maria Verciuc (o medalie de argint și una de bronz), Delia Ostafi și Oana Sauciuc, ultimele două fiind multiple medaliate în probele de ștafetă.

Secția de înot de la LPS Suceava este coordonată de antrenorul Cezar Moscaliuc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …