Wednesday , April 24 2024

Înotătoarele sucevene au impresionat la Cupa Tyr-Flykick de la Baia Mare

Cu 20 de medalii de aur și una de argint, Maria Verciuc (17 ani), Oana Sauciuc (16 ani) și Paula Boleacu (15 ani) au fost desemnate cele mai bune sportive ale competiției la categoria lor de vârstă.

Înotătoarele sucevene au impresionat la Cupa Tyr-Flykick, concurs care a avut loc zilele trecute la Baia Mare, în prezența a peste 320 de sportivi de la 25 de cluburi din România și Ucraina.

Maria Verciuc (17 ani), Oana Sauciuc (16 ani) și Paula Boleacu (15 ani) au fost desemnate cele mai bune sportive ale competiției la categoria lor de vârstă, cele trei sucevence cucerind 20 de medalii de aur și una de argint, urcând practic pe podium în toate probele în care au concurat.

”Mulțumesc conducerii LPS Suceava pentru implicare și susținere, colegei mele Daniela Burac, care ne este mereu alături atât la antrenamente cât și în afara programului de pregătire, domnului Cătălin Bunduc și Omnia Centrum care au contribuit la transformarea acestor fete în sportivele de astăzi și părinților care ne sunt mereu alături, pentru că aceste rezultate sunt rodul muncii în echipă” a precizat antrenorul Cezar Moscaliuc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …