Wednesday , April 24 2024

Înotătoarele sucevene au cucerit zece medalii la Campionatele Naționale

Ilinca Axention (CSŞ Gura Humorului) a cucerit titlul național de junioare în proba de 400 de metri mixt. Maria Verciuc (CSŞ-LPS Suceava) a obținut trei medalii, printre care și un argint la tineret în proba de 100 bras (foto)

Sportivele clubului sucevene au cucerit zece medalii, una de aur, trei de argint și șase de bronz, de la Campionatele Naționale de natație ce s-au desfășurat în perioada 12-15 iunie, la București.

Performera delegației a fost Ilinca Axentioi, sportive pregătită de Gabriel Pînzaru la CSŞ Gura Humorului devenind campioană națională de junioare și vicecampioană națională de tineret în proba de 400 de metri mixt.

CSŞ-LPS Suceava a urcat pe podium prin: Maria Verciuc – argint la tineret și bronz la senioare în proba de 100 de metri bras și bronz la tineret la 50 de metri bras; Oana Sauciuc – argint la 200 de metri spate la junioare; Delia Ostafi – dublu medaliată cu bronz la 200 și 400 de metri liber la junioare șI mezina Paula Boleacu, dublă medaliată cu bronz la 50 bras și 200 fluture. (D.C.)

Vezi si

Grav accident pe E85, la Pătrăuți. Două persoane au fost rănite

Marți seara, în jurul orei 21.00, pe E 85, în localitatea Pătrăuți, a avut loc …