Thursday , March 28 2024

Înotătoarea suceveană Paula Boleacu a cucerit cinci medalii la naționalele de cadeți

Sportiva pregătită de Cezar Moscaliuc a luat bronzul în probele de 100 și 400 de metri fluture, 100 de metri fluture, 100 de metri bras și 200 de metri mixt

Înotătoarea suceveană Paula Boleacu a urcat în cinci rânduri pe podiumul de premiere la Campionatul Național pentru cadeți, întrecere ce a adunat zilele trecute, la Târgoviște, peste 350 de sportivi.
Sportiva pregătită de Cezar Moscaliuc a cucerit bronzul în toate probele în care a concurat: 100 și 400 de metri fluture, 100 de metri fluture, 100 de metri bras și 200 de metri mixt.

Andrei Andrian a ocupat poziția a 10-a în probele de 100 metri spate și 400 de metri liber, în timp ce Paul Panait a fost în primii 20 la 400 de metri liber.
„Sunt foarte încântat că am putut participa la această competiție, după o vacanță lungă și câteva luni de navetă la bazinul de la Fălticeni. Copiii pe care-i pregătesc și-au îmbunătățit cele mai bune recorduri personale și chiar au urcat pe podium, în condițiile în care mai multe cluburi din țară nu au avut sportivi la aceste categorii. Sper ca cei care pot decide redeschiderea bazinului de înot din Suceava să ia o hotărâre în favoarea sportivilor, pentru ca acești copii minunați, unii dintre ei componenți ai lotului național, să-și poată continua pregătirea” a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …