Saturday , April 20 2024

Închide UEFA Naţional Arena?

Scandalul declanşat de starea gazonului de pe Naţional Arena continuă cu o ceartă între Gigi Becali şi Marius Stan. UEFA decide vineri dacă Steaua poate disputa joia viitoare meciul cu Schalke din Europa League pe Naţional Arena.

Patronul Stelei Gigi Becali se bate cu pumnii în piept că pune, împreună cu Copos, un gazon de cea mai bună calitate care va avea garanţie un an, dar îl şi ameninţă pe Marius Stan că Oţelul nu va juca pe Naţional Arena dacă nu pune bani.

“Am stabilit cu gazonul, se rezolvă. Garanţie un an de zile! Va costa 360.000 de euro. Eu am zis 300.000 de euro, dar ei au zis 360.000 şi probabil că voi face ca ei. Cel mai probabil va fi montat luni sau marţi. Va fi pus într-o zi şi jumătate, după aia poţi să şi dansezi pe el. E clar că 100-110.000 de euro îi va asigura George Copos, că mi-a promis. Să vedem ce facem cu Marius Stan. Dacă nu plăteşte, propun Primăriei să nu lase Oţelul să joace pe National Arena!”, a declarat Becali.

În schimb, la Radio GSP, Marius Stan a făcut un anunţ incredibil: “În acest moment, Naţional Arena este închis de UEFA. Cei doi oameni trimişi la Bucureşti au luat mostre din teren şi vedem ce va urma”, a spus preşedintele Oţelului.

Surse din cadrul FRF au declarat că în acest moment UEFA nu şi-a dat acordul ca pe arenă să se dispute meciuri şi că, în urma inspecţiei şi a discuţiei cu firma olandeză, forul european vrea să primească asigurări că suprafaţa de joc va fi în condiţii optime până miercuri. Un raport final al UEFA va fi dat vineri, potrivit Prosport.

Preşedintele Oţelului a declarat pentru Prosport că îl asigură pe Becali că Oţelul va juca pe stadonul naţional şi ca nu va pune bani pentru gazon.

“Sunt sătul de declaraţiile domnului Becali, care mai nou şi-a făcut o ocupaţie să stea la tv cu camerele indreptate asupra sa, fie că e dimineaţă, fie că e 18.00, cum a ţinut ieri conferinţa de presă, fie că e miezul nopţii. Poate nu ştie un lucru, dacă pune gazonul ăla pe care se laudă că îl pune, vedeţi că o să îl pună pe un stadion care este bun naţional, nu al lui personal. Îl asigur că Oţelul tot pe Naţional Arena va juca meciurile din Liga Campionilor şi aş vrea să îl vad pe Gigi Becali cum îşi ia gazonul în cârca şi pleacă cu el acasă. Hai să fim serioşi? Nu v-aţi săturat de Gigi Becali, de circul pe care îl face? Vă spun eu, o face din lipsă de ocupaţie. Când îl văd la tv, schimb canalul. Dacă dâsul se laudă că suportă din banii lui punerea gazonului, atunci de ce două zile tot bate apropouri ca eu şi George Copos să punem bani? Păi ori îl pune din banii lui, ori vrea sa facem parte? Îl anunţ că Oţelul Galaţi nu pune bani la montarea acestui gazon”, a spus Marius Stan în exclusivitate pentru ProSport.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …