Friday , April 19 2024

Inca o surpriza la US Open: Sarapova, eliminata in optimi de Wozniacki. Rusoaica a apelat din nou la trucuri

sarapova-wozniacki

După Simona Halep şi Petra Kvitova, şi ele eliminate prematur de la US Open, in turul III, a venit rîndul Mariei Şarapova. Rusoaica a fost învinsă aseară de Caroline Wozniacki după un nou meci de 3 seturi: 6-4, 2-6, 6-2.

Campioana de la Roland Garros a pierdut primul set ca în multe alte rînduri, scor 4-6, dar a revenit mult mai puternică în manşa a doua cu un 6-2 categoric şi totul părea că merge în favoarea ei.

Surprinzător însă pentru sfîrşitul lunii august, a fost foarte cald în prima parte a zilei la New York, iar cele două au cerut o pauză de 10 minute înainte de setul decisiv.

La fel ca la multe alte meciuri, inclusiv în finala de la Roland Garros cu Simona Halep, Şarapova a apelat din nou la trucuri şi s-a lăsat mai mult aşteptată. Chiar şi Wozniacki a vorbit după meci despre acest aspect: “Da, Maria a luat o pauză cam mare între seturi, dar nu mai contează acum. Am cîştigat şi sînt fericită”.

[Şi Ana Ivanovici a acuzat-o voalat pe rusoaică la începutul săptămînii. Aici ai toate detaliile scandalului]

Mai fit ca niciodată, daneza Wozniacki a fost şi extrem de puternică mental şi a dominat-o pe rusoaică în decisiv. I-a lăsat doar 2 gameuri Şarapovei şi a acces într-un nou sfert de finală la US Open. Acolo o va întîlni pe Sara Errani, italianca învingînd-o pe Mirjana Lucic-Baroni, chiar cea care a surprins împotriva Simonei Halep.

gsp.ro

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …