Thursday , March 28 2024

Ilie Stan: Sunt dezamăgit că am pierdut nemeritat acest joc

Tehnicianul echipei Steaua, Ilie Stan, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Twente Enschede, scor 0-1, din 16-imile de finală ale Ligii Europa, că este dezamăgit de acest rezultat, precizând că elevii săi au pierdut nemeritat şi că un 0-0 ar fi fost mulţumitor.

“Sunt dezamăgit că am pierdut acest joc nemeritat. A fost o greşeală pe fondul unui dezechilibru între fundaşii centrali. Ăsta e fotbalul, nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, mai avem un joc şi cred că dacă vom reuşi să înscriem datele problemei se vor schimba. Pentru noi era foarte important să nu luăm gol, pentru că eram siguri că puteam să dăm. Cu un 0-0 cred că eram mulţumiţi după jocul de astăzi”, a spus Ilie Stan.

Tehnicianul a precizat că pentru Tătăruşanu a fost greu “să pareze acel gol”. “Poate l-a prins şi un pic în mişcare. Cei de la Twente nu prea au avut ocazii astăzi, poate în prima repriză la Dănănae, dar pot spune că nu ne-au surprins cu nimic, ba din contră, noi am avut ocazii mai bune, dar din păcate nu am reuşit să înscriem. Şi jucătorii erau dezamăgiţi pentru asta. Eu am încredere în jucătorii mei şi cred că în Olanda putem întoarce acest rezultat”, a adăugat el.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ola John, în minutul 53, cu un lob de la 17 metri, după ce Prepeliţă a ratat o degajare.

Returul va avea loc joia viitoare, de la ora 20.00, la Enschede.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …