Saturday , April 20 2024

Ilie Nastase, nervos ca DIICOT i-a ascultat telefonul: “Le cer sute de milioane despagubiri nenorocitilor”

Ilie Năstase a reacționat dur la aflarea veștii că iubita sa Brigitte Sfăt este ținta unei anchete DIICOT și că i-au fost ascultate telefoanele. Fostul tenismen este hotărât să ceară despăgubiri pentru că i s-a încălcat intimitatea.

“Nasty” și-a exprimat mâhnirea după ce-a aflat că i-au fost ascultate telefoanele, declarând că adevărații dușmani ai României sunt alții, nu el.

“Prietena mea nu are nicio treabă cu traficul de țigări. Interpretează cum vor ei și nu știu de ce mi-au ascultat telefonul. Vreau să mă duc și eu acum la DIICOT, să întreb de ce mi se ascultă telefonul. Sunt terorist? Nu este normal să mi se asculte telefonul. Eu nu sunt o amenințare pentru România . Sunt mulți teroriști și mafioți în România, dar lor nu le sunt ascultate telefoanele.

Ce treabă are repararea unui salon de manichiură cu traficul? Nu înțeleg deloc ce este cu nebunia asta. Merg la DIICOT să le cer explicații, pentru că este implicată prietena mea. Vreau să vad și eu convorbirea, pentru că este numărul meu de telefon și am tot dreptul să cer asta. Vreau să mi se pună la dispoziție toate convorbirile pe care le-am avut, să văd de câte ori am fost ascultat. Dacă am vorbit ceva care dăunează acestei țări sau am făcut rău mă duc și cer singur să fac pușcărie. Dar dacă se demonstrează că nu am facut ceva rău, le cer sute de milioane despăgubiri neneorociților astora, că alfel nu am cum să îi numesc”, a declarat Ilie Nastase pentru qmagazine.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …