Wednesday , April 24 2024

Ilie Dumitrescu a debutat cu o victorie pe banca Stelei

,

Forma]ia Steaua Bucure[ti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Victoria Br\ne[ti, tehnicianul Ilie Dumitrescu debutând astfel cu o victorie la gruparea din Bulevardul Ghencea, în etapa a IV-a a Ligii I.
Pentru Steaua a marcat B. Stancu ’25, ’67 (penalti), în timp ce pentru Victoria Br\ne[ti a înscris Olariu ’56 (penalti).
În minutul 25, Latovlevici a centrat de pe stânga la Nicoli]\, care a prelungit pân\ la Bogdan Stancu, acesta trimi]ând cu capul din plonjon de la 5-6 metri.
Victoria Br\ne[ti a egalat în minutul 56 prin Olariu, care a transformat un penalti acordat în urma unui fault al lui Geraldo asupra lui C.Prodan.
Steaua a revenit în avantaj în minutul 67, când Bogdan Stancu a transformat o lovitur\ de departajare acordat\ dup\ o împingere a lui Marinc\u asupra Kapetanos.
Ilie Dumitrescu [i Helmuth Duckadam au fost aplauda]i de to]i spectatorii la primul lor meci ca antrenor, respectiv pre[edinte la Steaua.
De asemenea, Gheorghe Hagi a fost aplaudat în momentul în care crainicul stadionului i-a pronun]at numele.
Juc\torul Eder Bonfim a debutat la Steaua, iar Pantelis Kapetanos a jucat pentru prima oar\ în acest sezon.
Suporterii steli[ti care fac parte din ALSS, AISS, Peluzele Nord [i Sud [i grupurile organizate de la tribuna a doua nu au fost prezen]i la meci, a[a cum anun]aser\, în semn de protest fa]\ de distrugerea de c\tre Gigi Becali a proiectului ini]iat de Victor Pi]urc\.

“Juc\torii s-au comportat extraordinar, iar suporterii au fost admirabili”

Tehnicianul Ilie Dumitrescu, a declarat c\ juc\torii s\i s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat [i au reu[it s\ câ[tige trei puncte extrem de importante.
“M-a surprins organizarea extraordinar\ a echipei din Br\ne[ti [i spun c\ din punct de vedere fizic aceast\ forma]ie va pune multe probleme în acest tur de campionat. Sunt fericit pentru aceast\ victorie, a fost un meci de lupt\, b\ie]ii s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat [i au reu[it s\ câ[tige cele trei puncte importante. Au fost momente bune de joc, dar [i o c\dere la începutul reprizei a doua, iar încet-încet aceste probleme trebuie rezolvate. Totu[i, bine c\ din punct de vedere psihic b\ie]ii au reu[it s\ treac\. Suporterii s-au comportat admirabil [i ]in s\ le mul]umesc, pentru c\ au avut un rol important în aceast\ sear\. Sunt convins c\ [i cei care au lipsit au fost cu inima al\turi de noi. Eu am avut parte de o primire extraordinar\, atmosfera a fost excelent\, pentru mine sunt emo]ii mari pentru c\ am revenit într-un loc care înseamn\ foarte mult pentru mine, e singurul loc care înseamn\ ceva, care m\ mi[c\, e acest stadion, iar fanii exact când am avut nevoie au fost al\turi de noi”, a declarat Dumitrescu.
Pentru Ilie Dumitrescu, Bogdan Stancu poate fi numit juc\torul meciului. “Este un fotbalist de mare perspectiv\ care se va impune [i la echipa na]ional\. Nu am avut emo]ii când a transformat penaltiul pentru c\ are un sim] dezvoltat al por]ii. Kapetanos este sub contract cu Steaua, e vital pentru noi, nu e transferabil din punctul nostru de vedere”.
Dumitrescu a precizat c\ nu are [i nu o s\ aib\ nevoie niciodat\ de sfaturi pentru sistem sau tactic\. “Ce pot s\ spun este c\ îl respect foarte mult pe Victor Pi]urc\, este printre cei mai mari antrenori ai României, dar vreau s\ se în]eleag\ c\ eu nu cer sfaturi nim\nui. La conferin]a de pres\ precedent\ am spus c\ o s\ cer anumite informa]ii legate de ni[te juc\tori care au fost transfera]i, informa]ii de care aveam nevoie. Eu nu am [i nu o s\ am nevoie de sfaturi pentru sistem sau tactic\”, a afirmat Dumitrescu, care a men]ionat c\ a a primit un mesaj de la Gheorghe Hagi, care l-a felicitat pentru victorie.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …