Friday , April 19 2024

Iata cum ar putea arata echipa Romaniei in meciul cu Elvetia de la EURO 2016

nationala

Selectionerul Anghel Iordanescu este asteptat sa faca o serie de schimbari in primul “11” al nationalei Romaniei in vederea meciului cu Elvetia, programat miercuri seara.

“Generalul” isi doreste sa impulsioneze atacul si acolo ar trebui sa schimbe ceva.

Din informatiile “scurse” pana acum din cantonamentul nationalei, s-ar parea ca selectionerul va face doua schimbari in echipa de start.

In primul rand, Gabi Torje ar urma sa fie titularizat in banda dreapta, in locul lui Adi Popa, dupa ce a intrat bine in partea secunda a meciului cu Franta.

Apoi, Claudiu Keseru ar urma sa ii ia locul lui Florin Andone in ofensiva. Atacantul Cordobei a facut risipa de efort pe Stade de France, insa nu s-a remarcat prin altceva, iar Iordanescu isi propune sa castige duelul cu Elvetia.

“In carti” pentru titularizare ar mai fi si Filip, Prepelita, Chipciu si Alibec, insa acestia au totusi sanse mici sa se numere printre alesii lui Iordanescu pentru echipa de start.

Iata cum arata echipa probabila a Romaniei:

Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat – Hoban, Pintilii – Torje, Stanciu, Stancu – Keseru

Intalnirea dintre Romania si Elvetia, din Grupa A de la Euro 2016, se va disputa miercuri seara, de la ora 19.00 si va putea fi vazuta pe Pro TV si pe Dolce Sport.

ziare.com

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …