Saturday , April 20 2024

Ianis Hagi, primul gol in primul meci ca titular, pentru Glasgow Rangers

Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru noua sa formaţie, Glasgow Rangers, care s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Hibernian, pe teren propriu, în etapa a 25-a a campionatului Scoţiei.

Hagi, la primul său meci ca titular şi al doilea în tricoul formaţiei scoţiene, a înscris în min. 83, chiar în ziua în care tatăl său, Gheorghe Hagi, a împlinit 55 de ani.

Fanii celor de la Rangers sunt extaziați de reușita lui Hagi jr, iar Steven Gerrard a fost și el încântat de prestația românului. Antrenorul consideră că Ianis a fost “scânteia” de care avea nevoie.

“E o victorie mare pentru noi și sunt încântat de cum am jucat în repriza a doua. Am înscris chiar înainte de pauză, într-un moment bun. În repriza a doua le-am cerut mai mult, iar jucătorii au fost excepționali pe tot terenul.

Hagi merită toate laudele, după aceast gol al victoriei, dar cred că prestația sa generală a fost remarcabilă în repriza a doua. Cred că a jucat bine în prima repriză, dar ce performanță la debutul tău pe teren propriu în repriza a doua. De asemenea, finalizarea a fost extraordinară.

Buff a avut ghinion să nu încrie, Aribo ar fi trebuit și el să dea gol, portarul ne-a salvat în câteva rânduri. Am dominat în repriza a doua, dar scânteia de care aveam nevoie a fost Hagi.

Este o execuție rafinată chiar în plasa laterală. Evoluția lui Ianis în repriza a doua a arătat că are caracter, personalitate și tupeu să primească mingea în orice situație – chiar dacă avea om lângă el, chiar dacă avea doi oameni lângă el – pur și simplu s-a descurcat de minune.

E un jucător inteligent și dacă acesta este drumul pe care va merge, abia aștept să-l văd din nou jucând.”, a spus Steven Gerrard, pentru Rangers TV.

digisport.ro

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …