Saturday , June 22 2024

Ianis Hagi, pe lista de transferuri a lui Jose Mourinho la Fenerbahce

Ianis Hagi, care încheie contractul cu Glasgow Rangers, se pregătește alături de naționala României pentru EURO 2024. După instalarea lui Jose Mourinho (61 de ani) pe banca lui Fenerbahce, Ianis Hagi a ajuns pe lista portughezului, informație confirmată de presa din Turcia, scrie Digi Sport.

Turcii de la Fanatik scriu că “The Special One” l-a dorit pe fotbalistul român și în trecut, când o antrena pe AS Roma, și că s-a interesat de serviciile sale încă de pe vremea când era manager la Tottenham.

“Ianis Hagi a fost pus de Rangers pe lista de transferuri și își poate continua cariera în Turcia. Dar nu unde tatăl său a scris istorie, la Galatsaray, ci la rivalii din Istanbul. Ianis Hagi este pe radarul lui Fenerbahce și are o decizie grea: e foarte greu să refuzi oportunitatea de a lucra cu Mourinho la Fener”, scriu jurnaliștii turci.

Rangers solicită aproximativ 3,5 milioane de euro în schimbul lui Hagi, care mai are contract cu scoțienii până în 2026.

De asemenea, turcii de la Milliyet anunță că prima lovitură a lui Jose Mourinho la Fenerbahce este transferul lui Raheem Sterling (29 de ani), de la Chelsea.

Sursa citată scrie că pe lista lui “The Special One” mai sunt Son Heung-Min (Tottenham) și Ianis Hagi (Rangers).

Vezi si

Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă

Franța și Olanda au terminat la egalitate, 0-0, vineri, în runda a doua a meciurilor …