Friday , April 19 2024

Ian Thorpe, în stare gravă la spital. Politistii l-au gasit dezorientat intr-o masina

ian-thorpe

Ian Thorpe, multiplu campion mondial şi olimpic la nataţie, a fost spitalizat din nou, în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost găsit dezorientat într-o maşină, din cauza antidepresivelor şi a unor medicamente luate pentru o problemă la umăr, informează Herald Sun.

Ian Thorpe a ajuns din nou la spital la doar câteva zile după ce a fost spitalizat pentru o problemă la umăr, presa australiană scriind săptămâna trecută că a fost internat pentru dezalcoolizare, informaţie negată între timp de anturajul sportivului.

Potrivit Herald Sun, poliţia a fost chemată la ora 03.15, în Panania, o suburbie a oraşului Sydney, după ce un băiat de 14 ani a auzit un zgomot în grădina casei sale şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. El a văzut că un bărbat încerca să intre în maşina familiei sale şi şi-a anunţat tatăl, iar acesta din urmă a sunat la poliţie. Poliţiştii l-au găsit pe Thorpe stând într-o maşină aflată pe stradă.

Managerul lui Ian Thorpe, James Erskine, a explicat că australianul credea că stă în maşina unui prieten. “Proprietarul maşinii a chemat poliţiştii. Ei au realizat că este vorba de Ian Thorpe. Au văzut că era dezorientat. Nu băuse, nu avea deloc alcool în organism”, a menţionat Erskine.

Thorpe a fost transportat la spital pentru a i se evalua situaţia, după care a fost internat pentru a fi tratat împotriva depresiei. Familia care a chemat poliţia nu a depus plângere împotriva lui Ian Thorpe.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …