Saturday , April 20 2024

Huzur pe Areni. Foresta, prima echipă locală care a accesat fondurile nerambursabile pentru sport

“Galben-verzii” au accesat cei 2.500.000 de lei alocați în acest an de Primărie pentru fotbal în urma unei licitații ce a avut loc marți. “Aștept cu nerăbdare să reînceapă campionatul și sper să recuperăm diferența de puncte față de primul loc”, a precizat primarul Ion Lungu 

 

 

Foresta este prima echipă locală care a accesat fondurile nerambursabile alocate în acest an de municipalitate pentru sport.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu: “În cursul zilei de marți a avut licitația pentru fonduri nerambursabile. A fost adjudecată suma de 2.500.000 de lei pentru echipa de fotbal, acolo unde au fost două oferte. Aștept cu nerăbdare să reînceapă campionatul și sper să recuperăm diferența de puncte față de primul loc. Pentru celelalte ramuri sportive, sumele au fost reportate. Nu au fost doi candidați la prima strigare, așa că licitația se va relua peste două săptămâni”.

Şeful municipalității locale a precizat și care este stadiul în privința instalării unei nocturne permanente pe stadionul Areni. “Sunt vrea cinci oferte depuse pentru nocturnă, dar nu am făcut niciodată presiuni în privința achizițiilor publice. Ne așteptăm ca în câteva săptămâni să avem un câștigător, apoi ne vom apuca de treabă”, a adăugat Lungu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …