Thursday , April 25 2024

Horia Tecău și Sania Mirza, în finala probei de dublu mixt la Australian Open

tecau-mirza

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și jucătoarea indiană Sania Mirza s-a calificat, vineri, la Melbourne, în finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, în urma victoriei cu 2-6, 6-3, 10-2 în semifinala cu australienii Matthew Ebden/Jarmila Gajdosova.

Tecău și Mirza, favoriții nr. 6 ai probei, și-au asigurat un cec de 67.750 dolari australieni, iar în ultimul act vor înfrunta câștigătorii semifinalei Jie Zheng (China)/Scott Lipsky (SUA) — Kristina Mladenovic (Franța)/Daniel Nestor (Canada). Finala va avea loc duminică 26 ianuarie.

Tecău are în palmares un titlu la dublu mixt la Australian Open, în 2012, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Mirza are două titluri la dublu mixt, în 2009 la Australian Open și în 2012 la Roland Garros, în ambele dăți alături de compatriotul său Mahesh Bhupathi. Horia Tecău a mai făcut pereche cu Sania Mirza la două turnee de Mare Șlem, anul trecut, pierzând în primul tur la US Open, după ce ajunseseră până în sferturi la Wimbledon.AGERPRES (editor: Mihai Țenea)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …