Saturday , April 20 2024

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, campioni la dublu la Madrid 

Horia Tecău şi coechipierul lui, olandezul Jean Julien Rojer, au câștigat, duminică, pe arena centrală de la Caja Magica, cea mai importantă finală din 2019, cea de la Madrid Open, turneu de 1.000 de puncte. Adversarii echipei Tecău/ Rojer au fost Diego Schwartzman/Dominic Thiem (Argentina/Austria).

Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer câștigă partida cu Diego Schwartzman/Dominic Thiem, cu 6-2, 6-3, într-o oră și 12 minute.

Cei doi au mai câştigat la Madrid şi în urmă cu trei ani. Atunci a fost o finală cu doi români, perechea învinsă fiind formată din Florin Mergea şi Rohan Bopanna.

Horia Tecău ajunge astfel la un palmares formidabil – a cucerit 36 de titluri în cariera în care a mai jucat alte 20 de finale. Perechea româno olandeză a spart astfel gheaţa în acest sezon – titlul de la Madrid e primul din 2019. Cei doi nu mai câştigaseră un turneu de anul trecut, când s-au impus în august la Winston Salem, succes care le dădea speranţe pentru US Open.

Perechea Tecău/Rojer urcă pe locul 20 în ATP Doubles, în vreme ce în Race to London, perechea ocupă acum poziția a treia.

digisport.ro

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …