Thursday , April 18 2024

Hocheistii suceveni spun “nu” consumului de plante etnobotanice

N `nainte de startul turneului de hochei de la Suceava, componen]ii echipei locale au purtat tricouri inscrip]ionate cu un mesaj `mpotriva consumului de plante etnobotanice

CSM Suceava a debutat cu o `nfr=ngere `n cadrul celui de-al treilea turneu a Campionatului Na]ional de Juniori sub 14 ani.
~n primul meci disputat pe patinoarul Areni, echipa preg\tit\ de Constantin Curelar a pierdut, cu scorul de 2-5, `n fa]a grup\rii Dinamo Chi[in\u, dup\ ce la finalul primei reprize, cele dou\ combatante se aflau la egalitate, scor 1-1.
~nainte de startul jocului, hochei[tii suceveni au purtat tricouri inscrip]ionate cu un mesaj `mpotriva consumului de plante etnobotanice, componen]ii clubului local dorind astfel s\ se al\ture autorit\]ilor  `n campania demarat\ contra consumului unor astfel de subs]ante printre tinerii din Suceava.,
“Prim\ria a interzis pe raza municipiului Suceava consumul acestor plante cu efecte halucinogene [i este foarte bine c\ ace[ti copii promoveaz\ în rândul lor s\ nu se consume astfel de substan]e. Le urez mult succes, sper s\ câ[tige cât mai multe meciuri, iar astfel de turnee s\ se mai desf\[oare cat mai des in Suceava”, a declarat, la deschiderea turneului, viceprimarul Lucian Har[ovschi, care [i-a manifestat speran]a c\ municipalitatea va reu[i s\ acopere `n cele din urm\ patinoarul artificial din Suceava. “Sper\m ca odat\ cu trecerea acestei crize s\ reu[im s\ acoperim patinoarul pentru c\ ne dorim de mult timp acest lucru. Numai astfel vor putea fi organizate la Suceava [i competi]ii de un nivel mai inalt”, a completat Har[ovschi.
Turneul de hochei de la Suceava a continuat asear\, cu meciul dintre echipa local\ [i Steaua Bucuresti. Ast\zi, cu `ncepere de la ora 12:00, echipa preg\tita de Constantin Curelar [i C\t\lin Vasiliu va juca `n compania forma]iei SCM Bra[ov, pentru ca `n ultimul joc, programat duminic\, s\ `nt=lneasc\ de la ora 8:00, gruparea Olimpia Ploie[ti. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …