Friday , May 24 2024

Helmut Duckadam, noul preşedinte al Stelei

.

Helmut Duckadam a acceptat să fie preşedintele clubului de fotbal Steaua Bucureşti şi s-a declarat onorat de oferta pe care i-a făcut-o patronul George Becali.
‘Gigi Becali m-a sunat aseară (marţi seară. n.red.) la telefon şi mi-a propus preşedinţia clubului. Fără îndoială că propunerea a fost una surprinzătoare, dar am acceptat-o imediat, deoarece mă simt foarte onorat să devin preşedintele acestui club. Pe de altă parte, însă, trebuie să recunosc lucrul acesta, m-a gândit şi la faptul că în sfârşit a venit şi vremea mea’, a declarat telefonic miercuri, pentru AGERPRES, noul preşedinte al FC Steaua, Helmut Duckadam.
În continuare, cel supranumit ‘Eroul de la Sevilla’ a spus că, imediat după ce a încheiat convorbirea telefonică cu Gigi Becali, şi-a făcut bagajele, şi-a îmbrăţişat fetiţa şi soţia pe care le-a lăsat acasă la Semlac (comuna natală. n.red.) şi a plecat la Bucureşti pentru a prelua preşedinţia clubului.
În ceea ce priveşte viitorul clubului, Helmut Duckadam a afişat un optimism ponderat.
Helmut Duckadam a mai colaborat cu Gigi Becali, atât în plan politic, fiind preşedintele Filialei Arad a PNG, cât şi în plan sportiv, el lucrând o vreme ca şi scouter (căutător de talente) pentru clubul Steaua.

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …