Thursday , March 28 2024

Helder a semnat cu FC Timisoara

Helder vine de la Dinamo, dar e jucatorul lui Nancy

Împrumutul s\u de la forma]ia francez\ expir\ în vara lui 2011. “Îl vom evalua [i apoi vom vedea dac\ achit\m clauza care ne permite s\-l p\str\m. Ne-ar costa circa 750.000 de euro”, a precizat directorul executiv al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, într-o emisiune TV.

Oficialul timi[orean a mai spus c\ sârbul Du[an Dukici, venit la Timi[oara în vara acestui an refuz\ împrumutul la Unirea Urziceni. “Da, avem probleme cu el, dar mai ales cu impresarul s\u. R\mâne s\ mai discut\m acest subiect”, a precizat Chivorchian.

Cosmin Contra a primit o ofert\ de prelungire a contractului la care poate r\spunde pân\ vineri. “Este o ofert\ complex\, de a continua ca juc\tor [i apoi de a primi o func]ie în cadrul clubului. Acum vine meciul cu Belarus, dup\ care el se va consulta cu familia, a[a încât pân\ vineri sper s\ avem un r\spuns de la el”, a afirmat Gheorghe Chivorchian, ad\ugând c\ “ultimul transfer ar putea fi al atacantului muntenegrean Stefan Nikolic, aflat de câteva zile în probe la Timi[oara”.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …