Tuesday , June 25 2024

HC Bucovina Suceava a câștigat pentru a patra oară consecutiv Master Handball World Cup

Veteranii handbalului sucevean și-au adjudecat trofeul pus la bătaie în Croația, după o finală câștigată în fața conaționalilor de la Golden Boys Merasport Baia Mare

HC Bucovina Suceava a câștigat pentru a patrulea an consecutiv Master Handball World Cup, o tradițională competiție internațională pentru veterani, a cărei a șaptea ediție a avut loc în Croația.

Echipa suceveană, din care au făcut parte jucători precum Răzvan Gavriloaia, Bogdan Şoldănescu, Adi Tîrzioru sau Răzvan Bernicu, a câștigat trofeul la categoria plus 35 de ani.

HC Bucovina a încheiat neînvinsă prima fază a competiției, cu trei victorii și două remize: 13-8 cu SC Gezira (Egipt), 14-5 cu Celtic Legends (Irlanda) și 12-9 cu Maidnet Masr (Egipt), respectiv 7-7 cu Golden Boys Merasport (România) și 7-7 cu HRK Izvidak (Bosnia și Herțegovina).
secretarasite

În finală, gruparea suceveană s-a reîntâlnit cu Golden Boys Merasport Baia Mare, pe care a învins-o de această dată fără drept de apel, cu scorul de 21-9.

Pe lângă marele trofeu, HC Bucovina a câștigat și două premii individuale. Astfel, cu un total de 38 de goluri, Răzvan Gavriloaia a fost golgheterul întrecerii, iar Mihai Nicolaevici a primit titlul de cel mai bun portar.

HC Bucovina a mizat la turneul din Croația pe următorii jucători: Mihai Nicolaevici, Răzvan Gavriloaia, Ciprian Iriciuc, Mihuț Pancu, Ionuț Coajă, Simion Sofian, Doru Alexa, Mircea Glugovschi, Bogdan Şoldănescu, Adi Tîrzioru, Mihai Rohozneanu, Alexandru Nae, Dani Brînzău și Răzvan Bernicu.

“Ne-am bucurat de handbal și de momentele pe care le petreceam împreună înainte, în vremea junioratului, și chiar și la seniori. Am rămas o familie frumoasă a handbalului bucovinean, care a făcut istorie, câștigând pentru a patra oară consecutiv trofeul la Masters Handball World Cup, cea mai prestigioasă competiție organizată la nivel de old boys. Le mulțumesc băieților prezenți în Croația, dar și tuturor celor care ne-au susținut de acasă”, a transmis liderul delegației sucevene, Răzvan Bernicu, care a ținut să mulțumească și sponsorilor Termohabitat Fotovoltaice, Socata, Calcarul SA, SodanaBike, Echipamente Fotbal, Cadouri Personalizate Suceava, SUCT, TheWine.ro și Crystals of London. (Dănuț CHIDOVEȚ).

Vezi si

Sucevenii Ioan Verciuc și Luca Ghiuță se pregătesc pentru Campionatul European U18 din Bulgaria

Voleibaliștii suceveni Ioan Verciuc și Luca Ghiuță se pregătesc în această perioadă cu echipa națională …