Friday , April 19 2024

Handbaliștii suceveni așteaptă cu emoții rezultatele testelor COVID-19, după ce în Liga Națională a “explodat” numărul cazurilor pozitive

“Jucătorii nu au niciun simptom, dar stăm cu emoții pentru că acest virus este parșiv și pot apărea oricând unul-două cazuri”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț . 25 de persoane din cadrul CSU Suceava se vor testa mâine, înaintea plecării la turneul de la Sfântu Gheorghe  

Componenții echipei locale de handbal CSU Suceava vor efectua mâine un nou test COVID-19, iar antrenorul Adrian Chiruț nu a ascuns faptul că are emoții în privința rezultatelor, mai ales că, în această săptămână au fost depistate cazuri po­zi­tive la mai multe echipe din Liga Zimbrilor, printre care Minaur Baia Mare, CSM Bacău și CSM Botoșani.

“Jucătorii nu au niciun simptom, dar stăm cu emoții pentru că acest virus este parșiv și pot apărea oricând unul-două cazuri. Sperăm totuși să ieșim toți negativi și să ne putem prezenta în efectiv complet la turneul de la Sfântu Gheorghe”, a declarat Adrian Chiruț, care a precizat că nu mai puțin de 25 de persoane din cadrul clubului vor fi testate mâine.

Conform regulamentului, dacă o echipă nu poate trece cel puțin 9 jucători pe foaie, va pierde meciul cu 0-10.

Adrian Chiruț este însă încrezător că CSU Suceava va alinia o echipă competitivă la turneul de la Sfântu Gheorghe, programat în perioada 4-11 octombrie. Tehnicianul speră ca universitarii să acumuleze cât mai multe puncte de pe urma meciurilor cu CSM Focșani, Potaissa Turda, CSM Vaslui, HC Buzău, CSM Bacău și CSM Botoșani. “Fiecare meci îl vom juca la victorie, pentru că trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Vreau să spun că e cel mai greu campio­nat pe care l-am întâlnit în cariera mea, ținând cont că retrogradează direct patru echipe”, a adăugat Chiruț.

Clasată pe locul 13 după primele trei etape din sezonul regular, cu doar un singur punct acumulat, CSU Suceava debutează la turneul de la Sfântu Gheorghe, duminică seară, de la ora 19.15, contra formației CSM Focșani. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …