Saturday , April 20 2024

Handbalistele de la Oltchim, banuite de non-combat

Revoltă la Oltchim Rm. Vâlcea, campioana ultimilor ani din handbalul feminin românesc: jucătoarele cer să primească salariile întregi, după ce şefii clubului au decis reducerea la 50% după partidele din grupele Ligii Campionilor.

Un scandal imens a izbucnit în vestiarul fetelor de la Oltchim Rm. Vâlcea, iar motivul este unul cât se poate se simplu: banii. Totul a plecat de la decizia şefilor clubului de a reduce la 50% contractele jucătoarelor pentru rezultatele slabe din grupele Ligii Campionilor. Oltchim s-a calificat, totuşi, pentru semifinale, dar raterea finalei după o “dublă” cu Gyor a făcut ca sancţiunea să nu fie anulată. Astfel, atmosfera de la echipă a devenit una insuportabilă, pe acest fond venind şi prima înfrângere în campionat, după trei ani, 27-29 cu “U” Cluj.

Surse din anturajul echipei susţin că înfrangerea de la Cluj nu a fost întâmplătoare, ea fiind, de fapt, rezultatul nemulţumirilor. Fetele sunt extrem de supărate pe conducerea clubului, care nu vrea să revină asupra deciziei privind blocarea a 50% din salarii, scrie Naţional.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …