Friday , December 1 2023

Handbal: Scor astronomic reuşit de Dinamo cu CSU Suceava. Bucureștenii ne-au dat gol aproape în fiecare minut

CS Dinamo Bucureşti a învins-o cu un scor uriaș pe CSU din Suceava, 55-29 (28-12), vineri după-amiază, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Campioana a reuşit să marcheze aproape un gol pe minut, ceea ce este remarcabil pentru sportul cu mingea mică.

Andrii Akimenko a fost cel mai bun marcator al echipei antrenate de Xavi Pascual, cu 11 goluri. S-au mai remarcat Nicuşor Negru 8 goluri, Daniel Stanciuc 7, Dan Racoţea 5, Luka Cindric 5, dar şi portarul Vladimir Cupara, cu 11 aruncări apărate, relatează Agerpres.

Cei mai buni realizatori ai oaspeţilor au fost Răzvan Gavriloaia (ex-Dinamo), Marian-Cătălin Zariţchi, Aron Dedu şi Alexandru Focşăneanu, cu câte 4 goluri. De remarcat că portarul Darius-Cătălin Makaria a avut 13 intervenţii.

SCM Politehnica Timişoara a reuşit prima sa victorie în acest sezon, 28-27 cu CSA Steaua Bucureşti, pe teren propriu, Răzvan Trif marcând golul victoriei în min. 59.

Filip Marjanovic, cu 8 goluri, şi Trif, cu 7, s-au evidenţiat de la bănăţeni, iar Ovidiu Irimia (6 goluri) şi Sabin Constantina (5) au fost cei mai buni marcatori de la oaspeţi. (Agerpres)

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …