Saturday , May 18 2024

Handbal. CSU Suceava n-a reușit să-și apere titlul național la juniori I

Handbaliștii pregătiți de Vasile Boca au trebuit să se mulțumească în acest sezon doar cu medaliile de bronz, după ce au pierdut finala disputată în fața celor de la TEC București, cu scorul de 30-32

CSU Suceava n-a reușit să-și apere titlul național câștigat anul trecut în cadrul campionatului de handbal masculin pentru juniori I.

Echipa antrenată de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc a trebuit să se mulțumească în acest sezon doar cu medaliile de argint, după ce a pierdut finala mare, disputată duminică, la Mioveni, în fața celor de la TEC București, cu scorul de 30-32 (15-20).

Tinerii handbaliști suceveni au câștigat grupa din care au făcut parte cu maximum de puncte, după 47-28 cu CSM Ploiești, 40-31 cu Viitorul Pitești și 43-30 cu Politehnica Timișoara, iar în semifinale au surclasat formația Dinamo București, cu scorul de 50-29.

Gruparea suceveană a avut patru jucători în echipa ideală a turneului final, este vorba de Teodor Ilucă (cea mai bună extremeă stânga, Codrin Dascălu (cel mai bun inter stânga), Codrin Radu (cel mai bun inter dreapta) și Emanuel Şerban (cel mai bun pivot).

CSU Suceava a mizat la turneul final pe următorul lot de jucători: Ştefan Leonte, Răzvan Rîpă – Andrei Rață, Codrin Radu, Rareș Andrei Ostafe, Teodor Moșneagu, Ianis Chiruț, Bogdan Niculaie, Codrin Dascălu, Adrian Condrea, Ionuț Pășcuț, Teodor Ilucă, Eduard Rusu, Alexandru Țivichi, Emanuel Şerban, Florin Drăgoi-David. Antrenori: Vasile Boca și Ioan Tcaciuc. Director tehnic: Petru Ghervan. Kinetoterapeut: Mihai Vornicu. (D.C.)

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …