Wednesday , July 24 2024

Halep, victorie clară în primul tur la Madrid. Urmează Badosa

Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Madrid după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang, aflată pe locul 40 WTA. Sportiva noastră s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci pe care l-a dominat copios, cu un plan tactic excelent, fără să o lase pe chinezoaică să intre în meci.

Adversara a fost mereu dificilă pentru Simona, pentru că are serviciu și retur puternice și dă cu ușurință winnere.

La primul meci cu Patrick Mouratoglou antrenor, Simona a început agresiv, a căutat unghiuri bune și a avut un prim serviciu excelent. Simona a făcut break încă din primul game și a defilat pentru câștigarea primului set, Zhang neputând să facă față.

În setul secund, Zhang a început mai bine, a condus cu 2-0, dar apoi Simona a pus din nou stăpânire pe joc și a câștigat confruntarea.

Pentru Simona urmează un meci cu Paula Badosa (2 WTA), favorita 1 a turneului, care a învins-o în două seturi pe Veronica Kudermetova.
Sportiva noastră a afirmat că este mulțumită de jocul pe care l-a practicat, având în vedere că nu a jucat în ultima lună.

“Am rămas concentrată, am fost agresivă, puternică pe picioare și am știut ce să fac. A fost un meci bun și am jucat bine ținând cont că nu am jucat în ultima lună. Mereu voi avea senzații minunate aici la Madrid, oamenii s-au purtat bine cu mine mereu. Nu mă uit la rezultat, vreau să dau totul. Știu că va fi o provocare cu oricine voi juca în turul 2”, a spus Simona Halep.

Vezi si

FC Şoimii Gura Humorului are un nou staff-tehnic

 Mihai Eremia va ocupa funcția de antrenor principal, secondat de Bogdan Pantea și Mihai Obreja …