Wednesday , September 22 2021

Simona Halep, inclusă de revista Forbes într-un clasament mondial select

Simona Halep, dublă campioană de Mare Șlem din România, tocmai a fost inclusă în reputatul clasament Forbes al celor mai influenți tineri sub 30 de ani din Europa.

Cunoscuta revistă din Statele Unite a scris într-o prezentare a Simonei în cadrul acestui clasament că românca este deja una dintre cele mai mari personalități din tenisul mondial și că deține în același timp și mai multe afaceri, în domeniul imobiliar, dar și hotelier.

Topul Forbes conține în acest an 300 de personalități din 32 de țari, cea mai tânără persoană fiind Sky Brown care are doar 11 ani, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de skateboard în 2019.

Simona Halep se poate lăuda cu prezența în acest top după cele două titluri de Mare Șlem pe care le are în palmares, Wimbledon și Roland Garros și după faptul că a stat multiple săptămâni pe locul 1 în circuitul mondial WTA.

Ea are bifate și 318 săptămâni consecutive în top 10 WTA, record all-time pentru tenisul mondial.

La nivel de sportivi, alaturi de Simona Halep, îi mai putem numi în acest clasament pe Magnus Carlsen, norvegian, multiplu campion mondial la șah, Hector Bellerin, fundaș la Arsenal, Luka Doncici, baschetbalist sloven la Dallas Mavericks sau Tom Daley, celebru săritor în apă englez.

Simona Halep va reveni curând pe terenul de tenis, în turneul oficial WTA de la Palermo, Italia, care va debuta pe 3 august. Acolo se va întâlni cu colegele sale de circuit, printre care Kiki Bertens, Elina Svitolina, Elise Mertens sau Anastasija Sevastova.

spotmedia.ro

Vezi si

Șomuz Fălticeni și-a încheiat aventura în Cupa României în șaisprezecimile de finală

Șomuz Fălticeni și-a încheiat parcursul în Cupa României, după ce a pierdut marți după-amiază, pe …