Thursday , April 25 2024

“Halep – Bouchard este duelul care va domina tenisul in urmatorul deceniu!” The Guardian despre infrangerea “ciudata” a Simonei Halep

bouchard-halep

Englezii de la The Guardian sunt convinsi ca semifinala de la Wimbledon dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard a dat startul unei noi curse in doi pentru suprematia in tenis.

Bouchard si Halep sunt doua dintre cele mai in forma jucatoare ale lumii si desi Bouchard a invins-o categoric pe Simona, infrangere alimentata si de accidentarea din primul set, cele doua sunt abia la inceputul rivalitatii directe.

“Meciul cu Halep a fost ciudat”, a declarat Bouchard la final, declaratia fiind preluata de catre Guardian in titlul analizei meciului.

Halep, o jucatoare care nu pierde fara sa se lupte pana la capat, a parut stearsa in setul 2, consumata de accidentarea din primul set si intreruperea neasteptata din tie-break.

Dupa acest meci, Tim Lewis, ziarist Guardian pe tenis, scrie: “Este un sentiment de care nu putem scapa in acest moment, ca acest meci a dat nastere unei rivalitati care va domina tenisul in urmatorul deceniu.”

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …