Thursday , February 9 2023

“Halep – Bouchard este duelul care va domina tenisul in urmatorul deceniu!” The Guardian despre infrangerea “ciudata” a Simonei Halep

bouchard-halep

Englezii de la The Guardian sunt convinsi ca semifinala de la Wimbledon dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard a dat startul unei noi curse in doi pentru suprematia in tenis.

Bouchard si Halep sunt doua dintre cele mai in forma jucatoare ale lumii si desi Bouchard a invins-o categoric pe Simona, infrangere alimentata si de accidentarea din primul set, cele doua sunt abia la inceputul rivalitatii directe.

“Meciul cu Halep a fost ciudat”, a declarat Bouchard la final, declaratia fiind preluata de catre Guardian in titlul analizei meciului.

Halep, o jucatoare care nu pierde fara sa se lupte pana la capat, a parut stearsa in setul 2, consumata de accidentarea din primul set si intreruperea neasteptata din tie-break.

Dupa acest meci, Tim Lewis, ziarist Guardian pe tenis, scrie: “Este un sentiment de care nu putem scapa in acest moment, ca acest meci a dat nastere unei rivalitati care va domina tenisul in urmatorul deceniu.”

Vezi si

Messi va dona 3,5 milioane de dolari familiilor afectate de cutremurul din Turcia și Siria

Seismele devastatare care au afectat Turcia și Siria, soldate cu un bilanț provizoriu de 11.400 …