Thursday , April 25 2024

Gvozdenovic, înaintea returului cu Oțelul: “Nu ne dăm bătuți. Poate de această dată va greși adversarul și vom marca noi”

Foresta pornește cu un devantaj de un gol în manșa secundă a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a, programată sâmbătă, de la ora 17.30, la Galați

Foresta joacă sâmbătă, de la ora 17.30, pe terenul Oțelului Galați, în manșa secundă a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a.

“Galben-verzii” nu și-au luat gândul de la calificare chiar dacă au fost învinși în meciul tur de pe Areni cu scorul de 0-1. “Am pierdut meciul tur pe o singură greșeală a noastră. E însă doar 0-1. Mai avem un meci de jucat și nu ne dăm bătuți. Vom pregăti returul cât mai bine și mergem să luptăm la Galați. Poate de această dată va greși adversarul și vom marca noi. În fotbal totul este posibil”, a precizat directorul tehnic Ivan Gvozdenovic.

De partea cealaltă, antrenorul Dorinel Munteanu nu vrea ca elevii săi să se creadă deja calificați în finală și se așteaptă la un stadion plin, sâmbătă, la Galați. “Am câștigat manșa tur, dar nu vreau ca băieții mei să se creadă calificați, pentru că sâmbătă va fi mult mai greu decât în meciul tur. Sper să facem pasul decisiv în fața propriilor suporteri. Atmosfera de la Suceava a depășit limitele Ligii a III-a, iar sâmbătă mă aștept ca și stadionul din Galați să fie plin”, a declarat Munteanu.

Meciul dintre Oțelul și Foresta va fi arbitrat la centru de Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) asistat la cele două tușe de Ionuț Marius Bobe (București) și Gheorghiță Bălan (Pitești).

În cealaltă semifinală a barajului de promovare, Dante Botoșani primește vizita celor de la CSM Focșani, după ce în tur a fost 0-0. (D.C.)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …