Thursday , July 25 2024

Grupa surprizelor. Belgia, învinsă de Slovacia în grupa României

Deși pornea ca mare favorită în Grupa E de la EURO, Belgia a pierdut meciul de la Frankfurt cu Slovacia. România și Slovacia sunt acum primele în grupă. Echipa naţională a Slovaciei a învins luni, la Frankfurt, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei.

Ivan Schranz a deschis scorul în minutul 7. Kucka a şutat din careu, portarul belgian Casteels a respins şi Schranz a trimis în plasă: 1-0 pentru Slovacia! Belgienii au înscris prin Lukaku (foto), în minutul 56, dar golul a fost anulat de VAR, pentru o poziţie de ofsaid la atacantul diavolilor roşii. Același Lukaku a înscris din nou, în minutul 86, dar din nou VAR-ul a decis să nu valideze golul demonstrând că Openda a atins balonul cu mâna înainte de a-l pasa lui Lukaku.

Belgienii vor înfrunta România în meciul următor, la Koln, sâmbătă, 22 iunie și ne așteaptă probabil un meci dificil, având în vedere că Belgia are nevoie disperată de puncte.

În clasamentul grupei E conduce România, cu 3 puncte (golaveraj 3-0), urmată de Slovacia – 3 puncte (golaveraj 1-0), Belgia e pe trei, iar Ucraina pe 4, ambele cu 0 puncte.

Vezi si

Atleta Florentina Iușco a fost suspendată pentru dopaj și nu va putea concura la Jocurile Olimpice

Atleta română Florentina Iuşco nu va putea concura la Jocurile Olimpice de la Paris, după …