Thursday , April 25 2024

Grupa campioanelor la EURO. Regal Franța-Germania, diseară, la Pro TV

Grupa F de la Euro 2020 a fost denumită a “morții”, în ea găsindu-se trei naționale care au cucerit deja trofeul. Fără discuție, meciul zilei de 15 iunie este cel dintre Franța și Germania, un duel care poate fi oricând finală la Campionatul European de fotbal. Pro TV va transmite de la ora 19.00 meciul Ungaria-Portugalia, iar de la ora 22.00 confruntarea Franța-Germania, disputată la Munchen.

Ungaria vs Portugalia

Ungaria, una dintre țările gazdă ale Euro 2020, a nimerit în cea mai grea grupă posibilă de la turneul final european. În meciul de debut, maghiarii vor da peste campioana en-titre, Portugalia. Meciul de pe Puskas Arena are o favorită certă, dar ungurii vor încerca să furnizeze una dintre primele mari surprize ale competiției.

Arbitrul disputei va fi Cuneyt Cakır, acesta fiind ajutat de asistenții Bahattin Duran și Tarik Ongun (toți Turcia).

Echipe probabile

Ungaria: Gulacsi – Fiola, Orban, Attila Szalai, Lovrencsics – Kleinheisler, Adam Nagy, Schafer, Holender – Roland Sallai, Adam Szalai.

Portugalia: Rui Patricio – Nelson Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William, Bruno Fernandes – Bernardo Silva, Ronaldo, Diogo Jota.

Franța vs Germania

Duelul din faza grupelor poate fi oricând o finală de Campionat European. Franța este marea favorită a întrecerii din vara acestui an, în timp ce Germania este printre pretendentele la câștigarea trofeului la orice competiție ia parte.

Duelul de pe Allianz Arena (Football Arena Munchen) va fi arbitrat de Carlos del Cerro Grande, acesta fiind ajutat de Juan Carlos Yuste și Roberto Alonso Fernandez (toți din Spania).

Echipe probabile

Franţa: Llrois – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez – Pogba, Kante, Rabiot, Tolisso – Griezmann, Mbappe.

Germania: Neuer – Ginter, Hummels, Rudiger – Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens -Havertz, Muller, Gnabry.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …