Tuesday , April 23 2024

Grigoraș așteaptă mai multe noutăți la reunirea Forestei

Portarul Sebastian Bâlbă, juniorii Sebastian Nechita, Denis Solovăstru și Simon Mandiuc, fundașul Bogdan Balint (Politehnica Iași), precum și un apărător francez sunt așteptați astăzi, la ora 14.00, pe stadionul Areni, la primul antrenament pe care “galben-verzii” îl vor susține în acest an 

Foresta se reunește astăzi, la ora 14.00, pe stadionul Areni, în vederea începerii pregătirilor pentru returul Ligii a III-a, la primul antrenament din această iarnă, sub comanda lui Petre Grigoraș, Mihai Guriță și Bogdan Tudoreanu, fiind așteptați aproximativ 20 de jucători.

Printre aceștia se numără și câteva noutăți, cum ar fi portarul Sebastian Bâlbă, repatriat de la Ozana Târgu Neamț, trei tineri de la divizionara a patra Juniorul Suceava, este vorba de Sebas­tian Nechita, Denis Solovăstru și Simon Mandiuc, fundașul Bogdan Balint (Politehnica Iași), precum și un apărator francez, chemat în probe.

I-au pierdut pe juniorii de la Sporting Vaslui

La capitolul plecări, Foresta i-a pierdut pe juniorii Ionuț Ailenei, Vali Hagiu și Auraș June, cărora le-a expirat în această iarnă împrumutul la Suceava și s-au întors la clubul de care aparțin, la Sporting Vaslui.

“Galben-verzii” se vor pregăti la Suceava până pe data de 3 februarie, când vor pleca într-un stagiu centra­li­zat, cel mai probabil la Chișinău.

La revenirea din cantonament, Fo­resta are perfectate două meciuri amicale, ambele în compania Ştiinței Miroslava, pe datele de 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, la Uricani.

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDO­VEȚ)

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …