Friday , March 29 2024

Grand Prix-ul “Cristina Casandra” si-a desemnat laureatii editiei a IV-a

N sucevenii Iulia Co[arc\, Bogdan Macovei [i Lauren]iu T=mp\u s-au impus `n probele de open, juniori III [i, respectiv copii I

Stadionul Areni a g\zduit s=mb\ta trecut\ cea de-a patra edi]ie a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” la atletism. Desf\[urata la patru categorii de v=rst\, copii II, copii I, juniori III [i open, `ntrecerea a reunit pe pista arenei centrale din Suceava aproximativ 170 de concuren]i, at=t din ]ar\, c=t [i din Republica Moldova sau Georgia.
~n proba regin\, cea de open, desf\[urat\ pe o distan]\ de 3.000 de metri, c=[tig de cauz\ a avut basarabeanul Ion Luchianov, campionul en-titre al Republicii Moldovei, devans=ndu-i pe unul dintre cona]ionalii s\i `nscri[i `n concurs, precum [i pe c=[tig\torul edi]iei precedente, buzoianul Ionu] Ghi]\.
~n cursa feminin\, desf\[urat\ pe o lungime de 2.000 de metri, pe primul loc al podiumului a urcat Iulia Co[arc\ de la CSM Suceava, sportiv\ care anul trecut terminase Grand Prix-ul “Cristina Casandra” doar pe locul al treilea.
~n proba rezervat\ juniorilor III, pe primul loc s-a situat c=mpulungeanul Bogdan Macovei, pentru atletul legitimat la CSM Suceava cursa de s=mb\t\ fiind un simplu antrenament cu public.
~n fine, ultimul sucevean care a reu[it s\ cucereasc\ o medalia la `ntrecerile de pe Areni este Lauren]iu }=mp\u, fiul antrenoarei Erzilia }=mp\u reu[ind s\ treac\ primul linia de sosire `n proba de 700 de metri destinat\ copiilor I.
Edi]ia a patra a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” a fost organizat\ `n parteneriat cu Asocia]ia Jude]ean\ de Atletism Suceava, Direc]ia pentru Sport [i Tineret a Jude]ului Suceava [i CSM Suceava, premiile concursului ridic=ndu-se la aproximativ 1.200 de lei, la care s-au ad\ugat diplome, tricouri, cupe, medalii, precum [i premii const=nt `n echipament sportiv, oferite de artizanii reuniunii atletice, so]ii Silviu [i Cristina Casandra. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …