Tuesday , April 23 2024

Golgheterul Seriei I a Ligii a III-a vine de la Bucovina Rădăuți

Cu 10 goluri, atacantul Ionel Stoian a fost cel mai bun marcator din cadrul sezonului regulat. Cu doar 10 goluri primite în 18 etape, Foresta are cea mai bună apărare din serie și a treia din întreaga Ligă a III-a

Golgheterul seriei întâi a Ligii a III-a vine de la Bucovina Rădăuți. Este vorba de Ionel Stoian, autor a 10 goluri în sezonul regulat. „Mă bucur că am putut să-mi ajut echipă să-și indeplinească obiectivul de a ajunge la barajul de promovare”, a declarat atacantul în vârstă de 33 de ani pentru pagina de facebook a clubului.

La zestea de 36 de goluri a grupării rădăuțene au mai contribuit Robert Ciobanu (6 goluri), Mugurel Florescu (5), Ionuț Plămadă (3), Florin Antonesei (3), antrenorul Iulian Ionesi (2), Cosmin Coroamă (2), Vasile Vitu (1), Ionuț Străjeriu (1), Stejărel Vișinar (1) și Eduard Ciobanu (1), la care se adaugă un autogol.

Cu o medie de două goluri înscrise per meci, trupa antrenată de Iulian Ionesi are al doilea atac din serie, fiind totodată singura echipă care nu a pierdut pe teren propriu pe parcursul sezonului regular.

Foresta a avut cea mai solidă apărare din serie

Foresta a avut trei guri de foc în sezonul regular, este vorba de Alexandru Marin și Andrei Cerlincă, ambii cu câte 7 goluri, și de Robert Martin, cu 6 reușite personale.

La totalul de 31 de goluri înscrise de gruparea de pe Areni și-au mai adus contribuția Eugen Celeadnic (2 goluri), Marius Filip (2), sârbul David Knezevic (2), Lucian Sîncelean (1) și Dudu Drugă (1), alte trei reușite, cele din meciul tur cu Bucovina Rădăuți, decis la „masa verde”, fiind aduse de pandemia de COVID-19.

Cu doar 10 goluri primite în 18 etape, echipa antrenată de sârbul Ivan Gvozdenovic are cea mai bună defensivă din serie și a treia din întreaga Ligă a III-a.

N Camerunezul Afalna a rămas cel mai marcator al Şomuzului

Chiar dacă a părăsit echipa în pauza de iarnă, camerunezul Christ Afalna a rămas golgheterul celor de la Şomuz Fălticeni, cu 5 goluri marcate în ultimul sezon al Ligii a III-a. Pe lista marcatorilor formației antrenate de Daniel Stoica și-au mai trecut numele Vasile Padovei (4 goluri), Frank Tchassen (3 goluri), nou-venitul Marco Enciu (3), Cătălin Tutuță (2), Eduard Julei (2), Franck Toukam (1), Florin Robciuc (1), Adrian Săhlean (1) și Bogdan Forizs (1). (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOŞCEAC)

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …