Sunday , April 28 2024

Goian va câştiga 170.000 de euro pe sezon la grecii de la Asteras Tripolis

Goian

Fundaşul sucevean a semnat cu contract valabil pe două sezoane cu gruparea elenă, iar luni va fi prezentat oficial.  “Sâmbătă voi fi la Atena şi, dacă nu se întîmplă nimic neprevăzut, voi juca în Grecia”, a precizat Dorin Goian, care şi-ar putea încheia cariera la Asteras

Dorin Goian va câştiga 170.000 de euro pe sezon la Asteras Tripolis, fundaşul sucevean semnând un contract valabil pe doi ani cu gruparea elenă. Jucătorul român şi-a reziliat contractul cu Glasgow Rangers la sfârşitul lunii iunie, primind şi 500.000 de euro de la scoţieni, iar în doar două săptămâni şi-a găsit deja o nouă echipă.
Goian a semnat contractul prin fax şi va ajunge mâine în Grecia, luni urmând să efectueze vizita medicală şi să fie prezentat oficial la Asteras Tripolis. “Miercuri trebuia să ajungă la Atena, dar a telefonat la club, spunând că e bolnav şi va veni în Grecia abia sâmbătă”, a afirmat o sursă apropiată clubului Asteras, dezvăluind însă că “Dorin şi impresarul său ar fi trimis deja contractul semnat prin fax. În weekend vor fi definitivate ultimele detalii, luni dimineaţă ar trebui să facă vizita medicală şi după-amiază să fie prezentat oficial”.
Aflat în ultimele zile în vacanţă la Suceava, internaţional român a confirmat transferul în Grecia. “M-am înţeles în mare cu Asteras, mai sunt doar câteva detalii. Sâmbătă voi fi la Atena şi, dacă nu se întîmplă nimic neprevăzut, voi juca în Grecia”, a spus Goian, citat de gsp.ro.
La rândul lor, oficialii eleni au recunoscut că Dorin Goian a fost în fruntea listei de achiziţii a clubului Asteras, mai ales că fundaşul sucevean a devenit liber de contract în această vară. “Îmi place mult Goian. De când am aflat că e liber de contract a fost o ţintă principală pentru Asteras. Sper să-l prezentăm la începutul săptămânii viitoare”, a recunoscut Iannis Kaimenakis, unul dintre proprietarii clubului elen.
Asteras Tripolis ar putea şi echipa la care “Goe” îşI va încheia cariera, impresarul său, Florin Manea, afirmând că, peste doi ani, fundaşul sucevean vrea să se apuce de antrenorat. “Goian vrea să joace, să fie liniştit, cu banii nu vor fi probleme. Mai continuă încă doi ani şi se apucă de antrenorat”, a precizat impresarul Florin Manea. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …