Thursday , March 28 2024

Giovanni Becali anunta plecarea lui Chiriches de la Steaua. Ce echipe tari se intereseaza de fotbalist

vlad chiriches

Ioan Becali a declarat că, după Raul Rusescu, transferat la FC Sevilla, şi Vlad Chiricheş are şanse mari să plece de la Steaua în această vară. De fundaşul roş-albaştrilor s-au interesat echipe importante precum FC Barcelona, AC Milan, Lazio, AS Roma sau Zenit.

“Va mai pleca probabil şi Chiricheş, care are un acord din partea clubului că poate pleca dacă are o ofertă bună. În proporţie de 70% cred că se va transfera în această vară. Urmează să găsim o soluţie cât mai bună, convenabilă pentru club”, a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

Ioan Becali a dezvăluit şi detaliile înţelegerii dintre Steaua şi Sevilla, acolo unde Rusescu va ajunge să câştige cinci sute de mii de euro pe sezon: “Aveam o relaţie cu cei de la Sevilla din iarnă, pentru că auzisem că Negredo va fi vândut. Le-am trimis eu înformaţii despre Rusescu. Au fost în campionat şi l-au văzut, au fost la un meci internaţional, au fost chiar şi la un amical pe care Steaua l-a pierdut. A rămas că îl vor urmări în continuare, pentru că Sevilla nu avea bani atunci. Va avea un salariu de aproape 500.000 de euro pe an, nu putea să mai rămână la Steaua, pe 100.000. Sper să funcţioneze acolo, să ne răsplătească încrederea şi să fie un jucător de bază la naţională. Fără doar şi poate va prinde postul de titular la Sevilla, nu are cum să nu joace şi la naţională”.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …