Wednesday , April 17 2024

Gino Iorgulescu, anunţ IMPORTANT despre transmisia tv a meciurilor din Liga 1

TV

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a anunţat că pe 15 mai vor fi cunoscute televiziunile ce vor transmite meciurile din Liga I, cu precizarea că la un canal de televiziune se vor putea vedea toate meciurile etapei şi nu doar câteva.

“La ora aceasta nu ştim foarte multe lucruri, cert e că am anunţat că în data de 15 mai am putea avea definitivarea contractelor cu televiziunile care vor da aceste meciuri. Dar, se înţelege că au acces toate televiziunile ca să poată transmită meciurile.

Dacă se transmit, vor da toate meciurile, nu un pachet. În aceste condiţii e mult mai favorabil pentru ultimul consumator. Pentru că el dacă are un contract cu o televiziune, vede toate meciurile, nu trebuie să aibă 2 contracte cum a fost până acum, unul pe Digi şi unul pe Dolce. În data de 15 mai vom şti”, a declarat Gino Iorgulescu, citat cu Agerpres, cu prilejul unei conferinţe de presă.

Firma malteză Inter Sky Brodcast, deţinătoarea drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pentru următoarele 5 sezoane, oferă cluburilor suma de 27,5 milioane euro net pe an, plus 20 la sută din publicitatea încasată de televiziuni la transmiterea meciurilor.

 

 

Vezi si

Două meciuri tari miercuri seară. Manchester City – Real Madrid, Bayern – Arsenal își dispută locul în semifinalele Ligii Campionilor

PSG a învins Barcelona cu 4-1 și, alături de Borussia Dortmund, a obținut deja calificarea …