Friday , March 29 2024

Gimnasta Larisa Iordache, în stradă din cauza lipsei de personal: “Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție”

Gimnasta Larisa Iordache a postat joi o fotografie pe Instagram în care apărea în uniforma de polițist: “Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”, a motivat sportiva schimbarea de moment din viața ei.

În vârstă de 23 de ani, Larisa (multiplă campioană europeană, medaliată cu bronz la JO din 2012) este o sportivă legitimată la CS Dinamo, club care este aflat în subordinea MAI (Ministerul Afacerilor Interne).

„În afara sportivilor care sunt calificați la Jocurile Olimpice sau care au șanse la calificare, absolut toți ceilalți sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților” – George Cosac, președintele clubului Dinamo, pentru Digi24.

“Am schimbat costumul de gimnastică în uniformă de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog sa stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!”

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …