Wednesday , April 24 2024

Gigi pregateste o noua aroganta: Vezi cum vrea sa-l umileasca pe Abramovici!

Becali i-a pregatit o surpriza lui Roman Abramovici, miliardarul din fruntea londonezilor, pe care parlamentarul vrea sa-l umileasca… vestimentar!

Calificarea in fata lui Ajax si apropierea “dublei” cu Chelsea l-au facut pe Gigi Becali sa trepideze. Becali asteapta cu nerabdare dineul oficial dinaintea meciului de la Bucuresti pentru a se intalni cu celebrul Roman Abramovici.

La sfat de taina cu aghiotantii sai, printre care Virgil Becali si Vali Salagean, dar si “mana dreapta” Ionut Lutu, patronul Stelei a pus la cale un plan prin care sa-i arate lui Abramovici cine e adevaratul miliardar. Astfel, Gigi Becali se pare ca va purta la dineu un costum pe care ar plati o suma uluitoare, de peste 30.000 de euro.

Ramane de vazut daca aroganta vestimentara a lui Gigi il va impresiona pe adversar si latifundiarul din Pipera va putea spune la sfarsit, satisfacut: “Hai, pa, pa, ca m-am distrat si cu tine, hahalero”.

La meciul cu Ajax, Becali a facut o alta aroganta si vizavi de presedintele olandezilor. Seful Stelei a refuzat sa ia masa cu oficial “lancierilor”, pe motiv ca acesta ar fi avut pantofii rupti.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …