Monday , May 23 2022

Gigi Netoiu a facut infarct in inchisoare. “E nevoie de interventie pe cord deschis”

Gheorghe Nețoiu, fost acționar la cluburile de fotbal Dinamo și Universitatea Craiova, a suferit un infarct, duminică seară, la Secţia exterioară Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde ispășește o pedeapsă de trei ani și jumătate primită anul trecut. Medicii susţin că starea sa este gravă.

netoiu

Gheorghe Nețoiu a fost transportat de urgență duminică la Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, unde medicii l-au stabilizat, iar în cursul acestei nopți a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

“A fost internat în cursul nopții și s-a făcut de urgență o coronarografie. Aceasta este o metodă de investigare care ne-a demonstrat că arterele inimii sunt cu probleme majore. Pacientul are trei artere coronare înfundate și va necesita intervenție pe cord deschis, de bypass. Rămâne să vedem dacă în cursul zilei de astăzi sau mâine, în funcție de ce spun analizele care urmează să-i fie făcute. Pacentul este echilibrat, stabil, dar e o problemă de relativă urgență”, a declarat pentru pressalert.ro Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos – trei ani şi opt luni, Mihai Stoica – trei ani şi şase luni, Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni şi Gheorghe Popescu – trei ani, o lună şi zece zile.

 

 

Vezi si

Naomi Osaka, eliminată în primul tur la Roland Garros de Anisimova

Japoneza Naomi Osaka, fost lider WTA și deținătoare a 4 trofee de Grand Slam, se …