Friday , April 19 2024

Gigi ia masuri dure: Tatarusanu nu va mai apara

Portarul Ciprian Tătăruşanu, care a greşit decisiv în returul cu Twente, din Liga Europa, este prima victimă a eliminării Stelei din Liga Europa.

Imediat după ce Steaua a fost eliminată din Liga Europa, Gigi Becali a izbucnit la adresa protarului Tătăruşanu, care a gafat la unicul gol al returului cu Twente. Practic, patronul roş-albaştrilor a anunţat că acesta nu mai are loc la Steaua.

“O să apere Stanca şi o să avem nevoie de o rezervă. Tătăruşanu o să facă figuri, el e instigator, el e de toate şi atunci i-am zis lui Vali să găsească portar. Bine, poate să apere şi puştiul ăla. La revedere, am lăsat prea mult.

Nu este drept, Dumnezeu nu te ajută. Nu se poate să-l ţii pe Stanca degeaba. Niciodată nu va mai apăra Tătăruşanu. Pe mine nu mă derenjează că a greşit Tătăruşanu, orice portar greşeşte. Pe mine mă deranjează altele, pe care le aud acum”, a declarat Becali, la GSP TV.

Înainte de decolarea spre Bucureşti, Gigi Becali şi-a mai nuanţat declaraţiile la adresa lui Tătăruşanu, într-o intervenţie la România TV. “Nu că nu va mai apăra niciodată. Nu va mai fi titular. O perioadă va fi rezerva lui Stanca”, a spus Becali. În schimb, antrenorul Ilie Stan are în continuare asigurat postul de antrenor, în ciuda celor două înfrângeri. “Antrenorul n-are nicio vină, va continua. Echipa a avut atitudine, obiectivul său nu era calificarea în optimi”, a adăugat el.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …