Thursday , April 18 2024

Gigi Becali promite câte 100.000 de euro fiecarui jucator dacă Steaua câştiga Liga Europa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf vor primi câte o sută de mii de euro în cazul în care vor reuşi să câştige Liga Europa.

“Dacă câştigă finala, eu ca şi membru fondator, ca apropiat, o să propun Consiliului de Administraţie să le dea 100.000. Dacă o să vrea Consiliul”, a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că îi este teamă de atacantul Demba Ba, fără a şti că acesta nu are drept de joc, după ce a evoluat cu Newcastle United în faza grupelor competiţiei. “E unul negru mare, nu ştiu cum îl cheamă, nu l-am mai văzut până acum. Ăla e cel mai periculos. Nu joacă? Mamă, yes, yes, yes”, a completat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că orice jucător va veni la Steaua, trebuie să evolueze cel puţin două sezoane înainte de a se transfera la un alt club. “Pentru Gardoş am avut o ofertă de cinci milioane şi am cerut eu şapte milioane. Consiliul are să îmi dea datorie, vreo 11 milioane. Să îmi dea banii, că altfel o bag în insolvenţă. Chiricheş era neica nimeni când a venit la Steaua. Dacă era selecţionat la naţională înainte să vină, tot nimeni era. Când vii la Steaua, trebuie să ştii un lucru, trebuie să joci cel puţin doi ani. Asta e politica la Steaua”, a explicat Becali.

Steaua întâlneşte la 7 martie, pe teren propriu, şi la 14 martie, în deplasare, formaţia engleză Chelsea Londra, în optimile de finală ale Ligii Europa.

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …