Friday , March 29 2024

Gigi Becali negociază vânzarea Stelei unor irakieni

Gigi Becali negociază în secret vânzarea Stelei! Potrivit unor surse sigure, şeful din Ghencea s-ar fi întâlnit de câteva ori, începând cu sfârşitul lunii aprilie, cu un grup de investitori arabi, de origine irakieni. Stadiul negocierilor ar fi avansat, dar încă nu e stabilit “preţul corect”, potrivit Libertatea.
Surse din cadrul clubului din Ghencea au dezvăluit că Gigi ar putea vinde şi mâine echipa, dacă se înţelege cu un grup de investitori irakieni, cu care tratează intens încă din luna aprilie. Informaţia a fost confirmată de mai mulţi apropiaţi ai şefului din Ghencea. Negocierile ar fi purtate de un anume Rahim Karim Rasti, care are 53 de ani şi a fost consul la ambasada irakiană de la Bucureşti, între 2006 şi 2011. I-au plăcut mult România şi Steaua. De fapt, el e căsătorit cu o româncă şi are o fată de 18 ani, care ţine cu roşalbaştrii! Pentru Steaua ar trata din luna aprilie”, au dezvăluit sursele.

Un oficial al clubului a divulgat şi ce sume sunt puse pe masă: “Gigi ar fi cerut 65.000.000, ei oferă cam 30.000.000 de euro. Poate vor ridica ştacheta la 40.000.000”. Se pare că întâlnirea decisivă dintre cele două părţi va avea loc la sfârşitul acestei luni, informeaz\ Libertatea.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …