Friday , March 29 2024

Gigi Becali despre meciul Rapid-Pandurii: Cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, după meciul Rapid – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că la această partidă s-a întâmplat “cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc” şi că preşedintele grupării giuleştene, Dinu Gheorghe, are legături cu arbitrii, informează prosport.ro.

“Nu mai am cuvinte după ultimele arbitraje, nu mai înţeleg nimic. Nu îmi vine să cred că arbitrii mai pot să ia bani după aşa ceva. Am văzut că Spadacio l-a împins pe Vranjkovici, dar nu a luat galben…. Nu ştiu, nu mai înţeleg nimic. Dinu Gheorghe mai are nişte legături cu arbitrii, de pe vremuri, dar nu ştiu dacă s-ar risca el să intre la puşcărie pentru Copos. Borcea nici nu se compară cu el, nu a făcut niciodată aşa ceva. Ce s-a întâmplat în seara asta e cel mai mare furt din istoria fotbalului românesc, din lume. Nu e de râs acest lucru, Pandurii pot să retrogradeze fără astea două puncte de azi”, a spus Gigi Becali la gsptv.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …