Wednesday , April 24 2024

Gigi Becali: Antrenorul Stelei va fi ales dintre Bergodi, Grigoraş şi Conceicao

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că viitorul antrenor al echipei va fi ales dintre tehnicienii Cristiano Bergodi (Modena), Antonio Conceicao (FC Braşov) şi Petre Grigoraş (Pandurii), precizând că a renunţat la variantele Ladislau Boloni şi Alessandro Costacurta.

“E posbil să vină şi Bergodi. La Bergodi ne-am gândit că dacă a făcut atunci din rahat bici – juca atunci la mijloc cu Onicaş şi cu Andrei Ionescu şi s-a calificat, juca echipa, combina bine… Dacă atunci a făcut din nimic, da’ acum când are material”, a explicat Becali motivul care l-a făcut să se gândească la Bergodi.

După ce Grigoraş a afirmat că nu va accepta să antreneze Steaua, deoarece nu este dorit de managerul Mihai Stoica, Becali l-a asigurat pe tehnicianul Pandurilor că el rămâne o soluţie pentru “banca” formaţiei sale.

“Nu trebuie să fie dorit de manager la Steaua cineva ca să fie antrenor. Cârţu a fost dorit de manager? Dar vezi că mi-a reproşat managerul: «Ţi-am zis!» A fost ca el, dar mai fac ca mine şi dacă dau greş şi de data asta, apoi fac numai ca managerul. Ne-am gândit şi la Grigoraş, nu e căzută, să stea liniştit că nu managerul trebuie să-l dorească”, a spus Becali, adăugând apoi: “Ne-am gândit şi la Conceicao. Nu este ceva clar incă, dar din ăştia trei, unul va fi antrenorul Stelei”.

Finanţatorul stelist a renunţat la italianul Costacurta, deoarece acesta nu cunoaşte fotbalul românesc.

“Costacurta a căzut, pentru că eu am spus că nu iau antrenor la Steaua decât unul care cunoaşte fotbalul românesc şi care cunoaşte echipa Steaua”, a precizat finanţatorul.

În ceea cel priveşte pe Boloni, acesta a tot amânat să răspundă dacă aceptă oferta Stelei, iar Becali a hotărât să nu mai continue negocierile.

“Noi i-am dat pe mail contractul şi urma să dea până ieri un răspuns. El a spus că a găsit mail-ul târziu şi a mai cerut un termen de o zi. I-am dat până astăzi şi am înţeles că el a postat pe internet că el are termen până la sfârşitul lunii – aşa mi-a spus Meme, că nu mă interesează pe mine «internete» şi de-astea. I-am dat un răspuns astăzi, că a trecut termenul. Noi, ca să fim corecţi şi drepţi, încercăm să luăm serviciile altui antrenor. Dar trebuie să cunoască fotbalul românesc şi clubul Steaua”, a conchis omul de afaceri.

Steaua a rămas fără antrenor după ce Cosmin Olăroiu, care a pregătit echipa în finalul sezonului trecut, a semnat un contract cu gruparea Al-Ain.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …