Tuesday , April 16 2024

Gigi Becali a negociat in Dubai vanzarea Stelei. Vezi pe ce suma fabuloasa!

Gigi Becali vrea sa-si socotelile cu Romania, dupa ce, luni, a primit o condamnare cu suspendare in cazul sechestrarii hotilor de masini. Parlamentarul a fost la un pas sa realizeze afacerea vietii chiar din camera de hotel din Dubai, unde s-a aflat pentru cateva zile.

Surse de incredere din anturajul omului de afaceri sustin ca, in zilele petrecute in Dubai, a primit o oferta cat se poate de ferma pentru vanzarea clubului Steaua: 40 de milioane de euro!

Propunerea a venit de la un personaj extrem de influent din anturajul conducatorilor clubului Al Ain, care ar fi apelat la antrenorul Cosmin Olaroiu pentru a ajunge la Gigi Becali, scrie nefiltrat.ro.

Discutiile au ajuns, se pare, intr-un punct mort, deoarece Gigi Becali nu este foarte sigur ca vrea sa vanda si oricum a solicitat 80 de milioane de euro, dublu fata de suma oferita. Pe de altă parte, Gigi Becali are probleme mari cu justiţia din România şi ar putea încerca să-şi lichideze afacerile înainte de o posibilă condamnare.

Seicii arabi au facut, in ultimii ani, o adevarat obsesie din a cumpara cluburi de fotbal din Europa. Rand pe rand, echipe precum Manchester City, Paris Saint Germain, Malaga şi Getafe au ajuns pe mainile acestora. Steaua ar reprezenta in acest caz, o afacere destul de buna, mai ales datorita prezentei constante in competitiile din Europa.

Partida Ajax Amsterdam – Steaua Bucureşti, contând pentru manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, pe Amsterdam ArenA.

Vezi si

VIDEO. A fost lansat imnul echipei naționale de fotbal pentru EURO 2024, „Visăm împreună”. Clip cu Esca, Smiley, Bartoș, Andra, Irina Rimes

În urma calificării echipei naționale la EURO 2024, Federația Română de Fotbal (FRF) și postul …